Dit is een vertaling van de Engelse tekst. Als die van elkaar verschillen, geldt de Engelse tekst.
Je HIDE & SNIPE-account verwijderen
HIDE & SNIPE wordt beheerd door Hide and Snipe.
Verwijderen in het spel
Open Instellingen › Account › Account verwijderen en bevestig. Dit werkt hetzelfde in de Android-app, de iOS-app en de browser, en het account wordt meteen verwijderd.
Speel je in deze browser? Hiermee open je het spel direct bij het venster om het account te verwijderen dat in deze browser is opgeslagen:
Open het spel om mijn account te verwijderen
De Android-app en de iOS-app hebben elk een eigen account: om dat te verwijderen, gebruik je Instellingen in de app.
Als je geen toegang meer hebt
Kun je je account niet meer openen (je hebt de app verwijderd of de gegevens van je browser gewist), mail dan naar support@hidesnipe.com met je spelersnaam en je speler-ID (te zien in Instellingen › Account; heb je die niet meer, vertel ons dan je spelersnaam en ongeveer wanneer je voor het laatst hebt gespeeld). Accounts hebben geen wachtwoord. Heb je een Google-account of een e-mailadres gekoppeld, log daar dan mee in op elk willekeurig apparaat ("Ik heb al een account" in het spel) en verwijder het account in Instellingen: dat is de snelste manier. Anders is dit de enige manier om jouw account te vinden. We verwijderen het account binnen 30 dagen en bevestigen dat per e-mail.
Wat wordt verwijderd
- Je spelersnaam en speler-ID, en de inlog van elk apparaat dat het account heeft gebruikt.
- De Google-account-ID en het e-mailadres die je hebt gekoppeld, en elke inlogcode die nog niet is gebruikt.
- De Apple-gebruikers-ID en het e-mailadres van de Inloggen met Apple die je hebt gekoppeld, en we laten Apple Inloggen met Apple voor het spel beëindigen.
- Je voortgang en inventaris: level, XP, trofeeën, gems, goud, wapens, cosmetische items, kisten, voortgang in de Snipe Pass, opdrachten en inlogbeloningen.
- Je eigen vermeldingen in de potjesgeschiedenis, je uitnodigingscode en uitnodigingsbeloningen, de creatorcode die je steunt, en de gebruiksgebeurtenissen die voor het account zijn vastgelegd, met waar je vandaan kwam.
- De bugmeldingen die je hebt gestuurd, met het e-mailadres dat je erin hebt opgegeven.
- Walletkoppelingen en alles wat uit een gekoppelde wallet is uitgelezen (alleen in de browserversie).
Verwijderen is definitief en kan niet ongedaan worden gemaakt. Gems, passes en items die met het account zijn gekocht, gaan verloren en worden niet terugbetaald.
Wat bewaard blijft
- Betaalgegevens (datum, product, bedrag, status en de order-ID van Google Play, de transactie-ID van de App Store of de betaling-ID van Stripe) worden tot 7 jaar bewaard, omdat de boekhoud- en belastingwetgeving dat verplicht. Je spelersnaam staat er dan niet meer in, alleen de willekeurige speler-ID.
- In de gegevens van andere spelers over potjes tegen jou blijft de willekeurige speler-ID staan (zonder naam). In afgelopen toernooien wordt je naam vervangen door "Deleted player".
- Gegevens tegen misbruik waarmee de limieten van andere spelers worden geteld (wie jou heeft uitgenodigd, ranked overwinningen van andere spelers tegen jou, voor welk account de seizoenspas van een wallet is gebruikt) behouden de willekeurige speler-ID, zonder naam, zodat het verwijderen van een account niet kan worden gebruikt om de limieten van iemand anders te resetten.
- Wat op een openbare blockchain is vastgelegd (alleen als je de walletfuncties van de browserversie hebt gebruikt), kan door niemand worden verwijderd.
Zie het privacybeleid voor de details.